Baggeren & Groenvoorziening

   

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijding - 2 Onkruidbestrijding - 3 Onkruidbestrijding_bentwoud Onkruidbestrijding Onkruidbestrijding - 2 Onkruidbestrijding - 3 Onkruidbestrijding_bentwoud

Onkruidbestrijding op verhardingen

Onkruidbestrijding doen wij zonder chemische middelen. Voor verschillende gemeenten bestrijden wij het onkruid op de verhardingen. Om did efficient en effectief te doen maken wij gebruik van 4 verschillende technieken.

1.            Hetelucht onkruidbestrijding

2.            Onkruidbestrijding d.m.v. branden

3.            Heetwatertechniek

4.            Onkruid borstelen

De juiste combinatie van deze maatregelen word op basis van het startbeeld, soort bestrating en bereikbaarheid worden bepaald. Uiteraard overleggen wij onze strategie met de opdrachtgever.

Bij onkruidbeheersing is het van groot belang dat de voedingsbodem minimaal is. Dit wordt bereikt door regelmatig te vegen (wegnemen van blad, vuil e.d.). Er zijn gemeentes die het veegbeheer in eigen hand hebben (en houden) hierbij zal het van belang zijn de routing en frequentie vroegtijdig te communiceren, zodat de onkruidbestrijding hierop kan worden aangepast. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen wij ook de veegwerkzaamheden verzorgen.

Een goed resultaat staat of valt namelijk met een goed veegbeleid.

Delft
Delft
Onkruidbeheersing
Krimpenerwaard
Krimpenerwaard
Vegen en borstelen van openbare verharding.
Rotterdam
Rotterdam
Groen onderhoudswerkzaamheden in diverse deelgebieden.
debug: Array ( )